Vrouwenzorg

Advies over anticonceptie, je cyclus en hormonale balans

Vrouwenzorg voor elke leeftijd

Persoonlijke aandacht voor jou

In onze praktijk willen we jou meer bieden dan een standaard verloskundige praktijk. Wij zijn er voor alle vrouwen in de vruchtbare leeftijd en er na. Dit betekent dat je met al je vragen rondom het voorkomen van een zwangerschap, een zwangerschapswens, het begeleiden van je zwangerschap, vragen over borstvoeding en vragen rondom hormonale klachten, gewoon bij ons terecht kan. Door onze ervaringen die we opgedaan hebben als verloskundigen, zijn we
ons gaan specialiseren op het vakgebied wat ons aansprak, om zo jou als vrouw nog beter te kunnen bijstaan en te begeleiden.

Uitgebreide persoonlijke zorg

Meer informatie

Geen vrouw is hetzelfde en zo maakt ook iedere vrouw haar eigen keuze uit de verschillende soorten anticonceptie, passend bij haar situatie. Ook fysiek en mentaal verschillen vrouwen in klachten tijdens de cyclus, rondom de menstruatie en in de overgang. Ben je op zoek naar uitgebreid advies over je cyclus, anticonceptie of wil je eens goed kijken hoe het met jouw hormonale balans is? Ook hierin bieden wij uitgebreide persoonlijke zorg.