Verloskundige Praktijk Papendrecht

Voor complete zorg voor vrouwen

Onze praktijk

Onze zorg voor jou

Naast ruim tijd, persoonlijke aandacht, liefde voor ons vak en veel expertise door de jaren heen, kunnen we jou net wat meer bieden, dan een standaard verloskundige praktijk. Wij bieden vrouwenzorg onder één dak. Hoe fijn is het om gewoon bij ons terecht te kunnen voor het plaatsen van een spiraal of het maken van je uitstrijkje, maar we kunnen nog meer.

Het werkgebied

Meer informatie

Het werkgebied

Ons werkgebied is Papendrecht en omgeving. Je bent dus welkom als je in Papendrecht woont, maar ook als je in de aangrenzende gemeentes woont. Wil je graag door ons begeleid worden, maar woon je niet in ons werkgebied dan kan je altijd contact met ons opnemen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Ons team

Meer informatie

Wij zijn al jaren een hecht team en hebben veel ervaring opgedaan, in de begeleiding van vrouwen tijdens de zwangerschap, bevalling, kraambed, maar ook de verzorging er omheen. Elke vrouw is anders en ook haar behoefte aan zorg en begeleiding. Door te luisteren en tijd voor je te nemen, willen we jou al vrouw of aanstaande moeder vertrouwen geven in je eigen lichaam. Samen met jou kijken we welke zorg je nodig hebt en welke zorg het meest passend en wenselijk is voor jou op een bepaald moment.

Angélique Kooderings Clémens

Ellen Verkaik

Wilma Timmer

Mireille de Wever

Kwaliteitszorg

Meer informatie

Alle verloskundigen in onze praktijk zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen, wat inhoudt dat we werken volgens de landelijk geldende richtlijnen en kwaliteitseisen van onze beroepsvereniging, de KNOV.

Mocht je desondanks klachten hebben over onze verloskundige zorg, bespreek dit dan eerst met de verloskundige die de zorg verleend heeft. Als dit gesprek de problemen niet oplost, bestaat de mogelijkheid je klacht voor te leggen aan een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Voor meer informatie klik hier