Hormoonzorg

Jouw hormonen in balans

Geen vrouw is hetzelfde en ook de klachten die vrouwen ervaren, zowel fysiek als mentaal, kunnen heel erg verschillend zijn. Dit kunnen klachten zijn tijdens je menstruatie, maar ook klachten die al aanwezig zijn gedurende je cyclus. Wellicht bemerk je een veranderend menstruatiepatroon of ervaar je wisselende stemmingen, stress of slaap je slecht? Heb je last van opvliegers, nachtzweten of gewrichtsklachten? Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan met je hormoonbalans te maken hebben. Het hormoonstelsel van vrouwen is dan ook zeer complex en kan door verschillende situaties in het vrouwenleven gemakkelijk uit balans raken.

“Hormonen hebben heel wat om het lijf……. Inzichtelijk maken van de werking van hormonen, maakt dat je ziet waar kleine aanpassingen al verlichting kunnen geven. Hierin wil ik je graag ondersteunen.” (Ellen)

“Ik wil vrouwen een luisterend oor bieden en samen naar een oplossing zoeken waardoor ze weer meer in balans raken en daardoor ook weer een stuk positiever in het leven komen te staan.” (Wilma)

Plan een consult

Bij onze specialisten

Ben jij op zoek naar (h)erkenning van de klachten die je ervaart en wil je heel graag weer lekker in je vel zitten, plan dan een consult in bij een van onze Care for Women specialisten. Consulten worden vaak vergoed vanuit je aanvullende zorgverzekering.